Hvorfor er det viktig å ta tetthetskontroll?

Campingvogner og bobiler er flotte måter å utforske verden på. De gir deg muligheten til å reise og oppleve nye steder uten å måtte bekymre deg for å finne et sted å overnatte. Men med stor frihet kommer også stort ansvar. En av de viktigste oppgavene du har som eier av en campingvogn eller bobil er å sørge for at den er i god stand og trygg å bruke. En viktig del av dette er å gjennomføre en fukttest hvert år.

Fukt er en av de vanligste årsakene til skader på campingvogner og bobiler. Hvis fukt får lov til å samle seg i gulv, vegger eller tak, kan det føre til mugg, råte, luktproblemer og i verste fall strukturelle skader som kan være vanskelig og kostbart å reparere. Fuktproblemer kan også være helsefarlige, spesielt hvis det utvikler seg muggsopp.

Selv om det kan være fristende å tro at en campingvogn eller bobil som ser bra ut utvendig, også er i god stand innvendig, kan dette være villedende. Fukt kan skjule seg bak overflater som ikke viser ytre tegn på problemer. Dette gjør det vanskelig å oppdage fuktskader på egen hånd. Derfor er en fukttest så viktig. En fukttest kan avsløre om det er fuktighet i konstruksjonen, og hjelpe deg med å forebygge og håndtere eventuelle skader.

Fukttester utføres ved hjelp av spesielle måleinstrumenter som kan måle fuktighet i ulike deler av campingvognen eller bobilen din. Testen gir en indikasjon på om det er fuktighet i konstruksjonen og hvor mye fuktighet det er.

Hvis du ikke har gjennomført en fukttest på campingvognen eller bobilen din tidligere, anbefaler vi at du gjør det så snart som mulig. Hvis du allerede gjør det årlig, så fortsetter du med det. Årlige fukttester er en viktig del av vedlikeholdsrutinene dine for å sikre at campingvognen eller bobilen din er i god stand og trygg å bruke.

Så husk å sørge for at campingvognen eller bobilen din er i god stand og klar for nye eventyr ved å utføre en fukttest hvert år. Det kan hjelpe deg med å oppdage eventuelle problemer tidlig og unngå kostbare reparasjoner senere.

Hva gjør vi under en fukttest?

Du får med deg en utskrift etter endt fukttest med verdiene som ble funnet
Vi sender elektronisk inn til Sun Living (Adria), Caravelair, Solifer og Polar for å opprettholde fuktighetsgarantien
Vi utfører fukttester også ute på campingplasser
Vi tilbyr å reparere eventuelle fuktskader

Pris på fukttest: 1200,-
Location
Staff
Tjenester
Tillegg
Dato og tid
Recurring info
Informasjon
Handlekurv
Bekreftelse
0
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Thank you for your request!
Your confirmation number:
ADD TO iCAL CALENDAR

Velg ønsket time i booking systemet, tiden er ikke bekreftet ved betaling,
det kommer egen epost med bekreftelse, vi forbeholder rett til å endre tiden