Montering av solcelle

Selv om vi har ferdig pris på vår mest populære solcelle pakke inkludert montering, som er Skanbatt 200W solcelle panel med MPPT.
Handler det ikke om å gjøre det raskest mulig, men heller best mulig, vi legger tid i hver eneste installasjon for å gjøre kabler så skjult som mulig innvendig i bobilen eller campingvognen, i de fleste tilfeller ser du ikke ledninger innvendig etter installasjon er fullført,
Det hender av vi må bruke en kanal for å føre kabel ned til batteri, men vi løser også dette på en pen måte.

Hvorfor er solcelle panelet fra Skanbatt så populært?

10 års produktgaranti og 25 års effekt garanti, sier vel sitt.

“All black” Monokrystallinsk solcellepanel av meget høy kvalitet. Panelet kommer ferdig med Aero-spoilere på hver kortende, og 7 meter med fastmontert kabel.
Skanbatt setter store krav til sine produsenter før de setter eget merke på produkter, og denne panelserien er ikke noe unntak.
Solcellepanelene i denne serien er utprøvd over flere år, og har bevist sin gode kvalitet på mange hytter, bobiler og båter over hele landet.

Tenker du å montere solcelle panelet selv?

Skanbatt 200W solcellepakke inneholder 200W solcelle panel, MPPT, Batteri ledning, Sikringsholder, Sikring, Kabelgjennomføring og Kabelsko, eneste du må tenke på i tillegg til denne pakken er lim

Vi anbefaler å bruke Teroson MS 939

Teroson er det ledende varemerket innen liming, tetning, samt reparasjons- og vedlikeholdsapplikasjoner og industriell montering og Teroson MS 939 har en hefteevne på hele 30kg/cm2, med den kan du trygt lime panelet på taket, uten bruk av skruer

Her har vi pakken med alt du trenger

Eller bruk oss på montering

Ferdig montert pakken, inneholder akkurat det som navnet tilsier, komplett installasjon av solcelle med MPPT ferdig tilkoblet batteri (batteri er ikke inkludert).

Du leverer bobilen eller campingvognen, vi ordner resten.

Har du noen spørsmål, kanskje du ønsker ekstra panel til eksisterende anlegg, når kan vi montere?
ikke nøl med å ta kontakt med oss

MPPT? hva er det?

MPPT (Maximum Power Point Tracking) er en teknologi som brukes i solcellekontrollere for å øke effektiviteten og utnyttelsen av solenergi.
MPPT-teknologien optimaliserer spenningen og strømmen fra solcellepanelet, slik at solcellekontrolleren kan hente ut maksimal effekt fra solcellepanelet. Med andre ord, MPPT-teknologi sørger for at solcellepanelet yter maksimalt under alle værforhold og belastningsforhold.

MPPT-teknologi fungerer ved å spore maksimal effektpunktet til solcellepanelet. Dette er det punktet hvor solcellepanelet yter maksimal effekt, og MPPT-teknologien justerer strømmen og spenningen fra panelet til dette punktet. Ved å gjøre dette, kan solcellekontrolleren utnytte mest mulig energi fra solcellepanelet og øke effektiviteten i solenergianlegget.
I tillegg til å øke effektiviteten i solenergianlegget, kan MPPT-teknologien også bidra til å forlenge batteriets levetid ved å optimalisere ladingen av batteriene og redusere belastningen på batteriene. MPPT-teknologi er derfor en viktig teknologi for å øke effektiviteten og påliteligheten i solenergianlegg som bruker solcellepaneler.

Litt mer om hvorfor solcellepanel er kjekt å ha

Når du reiser med bobil eller campingvogn, er det ikke alltid mulig å koble deg til strømnettet. Dette kan være et problem hvis du trenger å lade opp batteriene eller bruke elektronikk som krever strøm. Med solcellepaneler kan du imidlertid lage din egen strøm uavhengig av hvor du er. Dette gir deg større frihet til å reise hvor du vil uten å bekymre deg for strømtilgang.

  1. Uavhengighet fra strømnettet

Solcellepaneler har blitt stadig mer populære de siste årene, og det er ikke uten grunn. Solenergi er en ren og fornybar energikilde som kan være en flott løsning for de som ønsker å reise og bo på en mer bærekraftig måte. Dette gjelder spesielt for de som eier en bobil eller campingvogn, hvor solcellepaneler kan gi mange fordeler.

  1. Reduserte kostnader

En av de største fordelene med solcellepaneler er at de kan hjelpe deg med å spare penger på lang sikt. Når du har installert solcellepaneler på bobil eller campingvogn, vil du kunne generere din egen strøm gratis. Dette kan bidra til å redusere strømutgiftene betraktelig og gi deg en mer kostnadseffektiv måte å reise på.

  1. Miljøvennlig

Solenergi er en av de mest miljøvennlige formene for energi som finnes. Solcellepaneler gir deg muligheten til å utnytte solens kraft til å generere din egen strøm, uten å utsette miljøet for utslipp eller forurensning. Dette gjør solcellepaneler til et bærekraftig alternativ for de som ønsker å leve mer miljøvennlig.

  1. Lengre batterilevetid

Solcellepaneler kan også hjelpe deg med å forlenge batteriets levetid. Når du lader opp batteriene med solenergi, vil du redusere belastningen på batteriene og dermed forlenge levetiden. Dette betyr at du kan bruke batteriene lenger før de må byttes ut, noe som kan spare deg for penger og tid i lengden.

  1. Økt komfort

Til slutt kan solcellepaneler også bidra til å øke komforten din når du reiser med bobil eller campingvogn. Med solcellepaneler kan du bruke elektronikk som krever strøm uten å bekymre deg for å tømme batteriene. Dette gir deg større fleksibilitet og frihet til å bruke elektronikk som TV, belysning, kjøleskap og andre enheter som gjør reisen mer behagelig.