Royal Camping gassgrill

Royal Camping gassgrill

Vi vet at sommeren er den beste tiden for utendørs matlaging og vi vil hjelpe deg med å gjøre det enda mer spennende og smakfullt. Vår gassgrill er perfekt for å lage alt fra hamburgere og pølser til saftige biffer og grillede grønnsaker. Med en kraftig brenner og et stort grillområde, vil du ha nok plass til å lage mat til hele familien og vennene dine.

Gjør deg klar for sommeren med Royal Camping gassgrillen! Med et sammenleggbart stativ og hjul er denne gassgrillen enkel å transportere og oppbevare, slik at du kan ta med deg grillingen overalt. Grillen har to brennere, to stekerister, et uttrekkbart sidebord og kroker for grillbestikk / håndkle, slik at du har alt du trenger for en vellykket grillfest.

Praktisk gassgrill som vil gi deg en fantastisk grillingsopplevelse hver gang, uansett hvor du er.

Sammenleggbar

Ønsker du en gassgrill som er både praktisk og enkel å ta med seg? Da er Royal Camping gassgrillen det perfekte valget for deg. Med et sammenleggbart stativ og hjul, kan du enkelt transportere og oppbevare grillen når den ikke er i bruk. Grillen veier kun 14 kg og tar minimalt med plass når den er sammenlagt, slik at den er enkel å ta med seg på campingturer, strandturer eller piknik.

Royal Camping gassgrillen er ikke bare praktisk, den er også svært funksjonell. Med to brennere og to stekerister kan du grille maten din raskt og effektivt, mens det uttrekkbare sidebordet gir deg ekstra plass til forberedelse og servering. Grillen har også kroker for grillbestikk og håndkle, slik at alt er innen rekkevidde mens du griller.

  • Smidig gassgrill med sammenleggbart stativ som er utstyrt med hjul
  • Gassgrillen har to brennere
  • 2 stekerister
  • Uttrekkbart sidebord
  • Sammenleggbart stativ
  • Kroker for grillbestikk

Praktisk og funksjonell

En annen flott funksjon på Royal Camping gassgrillen er det åpningsbare lokket, som fungerer som en sprutbeskyttelse og beskytter mot vind. Lokket hjelper også til med å øke varmen når grillen er stengt, slik at du får en jevnere grillingsopplevelse. Grillen har også et innebygd termometer, slik at du alltid har full kontroll over temperaturen og kan lage maten akkurat slik du ønsker det.

Royal Camping gassgrillen drives av LPG 30 mbar-propan og har en batteritenning (Piezo), slik at den er enkel å tenne og bruke. Grillen har en effekt på 3 kW, som gir deg nok kraft til å grille maten din raskt og enkelt. Med en bredde på 1000 mm, en høyde på 825 mm og en dybde på 416 mm er Royal Camping gassgrillen stor nok til å lage mat til hele familien, samtidig som den tar minimalt med plass når den er sammenlagt.